Stevige kost voor koershouders en kartrekkers!

Op donderdag 9 februari 2023 organiseren wij een boeiende netwerkdag voor iedereen die een leiderschapsrol (in het groot of in het klein) heeft binnen onderwijs en opvang. Beide sectoren kennen hun eigen uitdagingen, onder andere het grote tekort aan medewerkers. Welke mogelijkheden zijn er om van die uitdagingen kansen te maken? Hoe lukt het ons om de omstandigheden in eerste plaats te aanvaarden zoals ze zijn, om dat vervolgens als vertrekpunt te nemen voor nieuwe initiatieven.

We organiseren deze dag in samenwerking met EromesMarko: sinds de start van Tweemonds onze partner en goede vriend. Onze ervaring is dat andere sectoren een frisse blik kunnen werpen op onze eigen puzzels en obstakels. Dat geeft nieuwe perspectieven en dat biedt kansen!

Daarnaast zijn we erg blij dat Ludo Heylen de hele dag bij ons is. Hij zal onder andere vanuit zijn schitterende nieuwe boek ‘De school van je leven’ de inleiding verzorgen.

De dag start om 9.30 uur met een facultatieve rondleiding door de inspirerende Meshallen in Wijchen en om 10.15 uur begint het programma. De dag eindigt om 16.00 uur met een borrel. Gedurende de dag zal er een afwisselend programma zijn waarin je nieuwe inzichten op kunt doen en ook kunt uit wisselen met elkaar. Zo werken we bijvoorbeeld met thematische ronde tafel gesprekken. Je kunt daar zelf een thema voor indienen: waar zou jij graag eens een tijdje over van gedachten wisselen met collega’s?

De kosten voor deze dag zijn maar 50 euro, inclusief lunch. Wees er snel bij inschrijven kan nog tot 3 februari, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Kijk hier het voledige programma:
Programma netwerkdag voor koershouders en kartrekkers

Doelgroep:

voor iedereen die een leiderschapsrol heeft binnen onderwijs en opvang

Data:

9 februari 2023

Tijden:

9.30 - 16.00 uur

Locatie:

Onderwijsinspiratiecentrum De Meshallen in Wijchen.

Kosten: 50 euro p.p.

inclusief koffie/thee, lekkers en lunch

Aanmelden