Werk maken van contractwerk!

In het nieuwe schooljaar bieden wij de studiedag contractwerk aan. Tijdens deze goed verzorgde dag werk je aan het opzetten van een gevarieerde contractbrief (weektaak) met veel ruimte voor initiatief en een uitnodigend aanbod voor je leerlingen, zodat jij steeds meer momenten op een dag je handen vrij krijgt om te observeren, met kleine groepjes kinderen aan het werk te gaan en te genieten van je groep! We ondersteunen je bij het vormgeven van een krachtige contractbrief en bij het ontwikkelen en creëren van een beredeneerd aanbod. Dat maakt samen een rijke leeromgeving! We hebben onze KLUSBUS bij ons, dus je gaat letterlijk voorbereid en met de benodigde materialen naar huis om bij wijze van spreken de volgende dag te beginnen.

Na het volgen van deze dag:

  • Heb je zicht op de theorie rondom contractwerk.
  • Heb je een digitale omgeving met voorbeelden en inspiratie.
  • Heb je bredere kijk op competenties en ontwikkeling.
  • Heb je een goed gevulde actuele weektaak waar je ‘morgen’ mee aan de slag kunt.
  • Neem je de ondersteunende materialen die jouw aanbod kunnen verrijken meteen mee naar huis.
Doelgroep:

leraren (en leraarondersteuners) van de groepen 3 tot en met 8 die met contractwerk willen beginnen of op zoek zijn naar nieuwe input en een fris perspectief.

Data:

1 juni 2021 - 29 september 2021 - 10 november 2021 - 26 januari 2022 - 6 april 2022

Tijden:

van 9.00 - 17.00 uur

Locatie:

Onderwijsinspiratiecentrum De Meshallen in Wijchen of uw eigen locatie

Kosten: €150,00

inclusief digitale map met formats, legitimatie en lesmateriaal. De bijeenkomst is inclusief koffie/thee, lunch en lekkers. De vijfde persoon van hetzelfde (school)team mag gratis deelnemen!

Aanmelden