Kies voor de studiereis naar Leuven en kom vol inspiratie, motivatie een kennis terug!

De reis van je ‘Leuven’

Tweemonds en CEGO (KU Leuven) hebben speciaal voor jou een uniek reisprogramma samengesteld. De studiereis staat volledig in het teken van de drie pijlers van het ErvaringsGericht Onderwijs:

Het creëren van een rijke leeromgeving om te komen tot hogere betrokkenheid en welbevinden.
Een ervaringsgerichte grondhouding en een passende dialoog vanuit de principes aanvaarding, echtheid en inleving. Deze houding maakt interventies mogelijk die bijdragen aan een hoger welbevinden en hogere betrokkenheid.
Ruimte voor initiatieven op alle lagen in de organisatie.

Tijdens de drie dagen ga je aan de slag met verhalen, gesprekken en reflectiewerk. Je hebt keuze uit verschillende werksessies van o.a. Ludo Heylen, verschillende collega’s van het CEGO en natuurlijk het team van Tweemonds. Een lezing van Prof. Ferre Laevers zal ook niet ontbreken. Én je gaat op schoolbezoek en krijgt een uniek inkijkje in het Belgische onderwijs.

Het programma bevat een afwisseling van luisteren, doen en ervaren, maar is bovenal gericht op het richting geven aan het proces van jou en je collega´s. We gaan aan de slag, zodat je niet alleen met een vol hoofd thuiskomt, maar ook iets concreets in handen hebt.
Buiten dit alles begeven we ons drie dagen in hartje Leuven, in de kleine straatjes, tussen de gezellige bruine kroegen en overheerlijk eten in talloze restaurants. Over welbevinden gesproken!

Wil jij weten hoe je het procesgericht werken naar een hoger niveau tilt? Hoe je zicht krijgt op het welbevinden en betrokkenheid van je leerlingen? Hoe je een rijke leeromgeving creëert? En welke leerkrachtstijl daarbij past?

Schrijf jou en je collega’s dan nu in voor de reis van je ‘Leuven’!

Ik ben weer ondergedompeld in het procesgericht werken, heerlijk! Dit was qua inspiratie en ideeën zeer verrijkend. Over de toepasbaarheid heb ik met vele mensen mogen praten!

Deelnemer september 2022

Tijdens de lezing van verschillende sprekers, maar Ellen in het bijzonder, haar verhaal was enorm puur en dat raakte me echt diep. De andere sprekers waren vooral heel erg interessant.

Deelnemer september 2022
Doelgroep:

Schoolleiders, IB’ers, leraren uit het primair onderwijs, managers en pedagogische medewerkers vanuit de kinderopvang, opleiders.

Data:

29, 30 en 31 januari 2025

Tijden:

woensdag 13.00 uur tot vrijdag 16.00 uur

Locatie:

Leuven, België

Kosten: € 795,- p.p.

Op basis van een tweepersoonskamer in het prachtige, gezellige Pentahotel, inclusief ontbijt, lunch, snacks, koffie/thee en fris. (Meerprijs eenpersoonskamer € 175,-, deze zijn maar beperkt aanwezig!)

Aanmelden