Dag voor kartrekkers en koershouders, procesbegeleiders en teamleiders… 

Op vrijdag 13 december maken wij letterlijk en figuurlijk de ruimte vrij voor alle mensen die dagelijks in hun school of organisatie ontwikkelprocessen begeleiden. Alle mensen die soms sturen of remmen, soms duwen of trekken, soms kijken en genieten, soms de mouwen opstropen of juist achterover leunen. Kartrekkers en koershouders, procesbegeleiders en teamleiders.

De dag staat in het teken van Duurzame Dillemma’s: D-Day. Ontwikkeling is een proces van de lange adem en heeft een stevig fundament nodig om op te leunen. En verandering brengt weerstand, in het klein of in het groot. Daardoor kunnen er dilemma’s ontstaan. Hoe ga je om met ouders die zich niet kunnen vinden in jullie nieuwe aanpak? Wat vraagt het van je om collega’s te begeleiden in een veranderproces? De collega die enthousiast is en ook de collega die onzeker is? Hoe zet je gemaakte afspraken stevig vast zonder dat er teveel protocollen op de plank komen liggen? En een nieuwe aanpak kan de eerste periode invloed hebben op de gemeten prestaties wanneer er minder methodisch gerepeteerd wordt. Hoe blijf je trouw aan de gekozen visie en neem je tegelijkertijd de verantwoordelijkheid die daarbij hoort?

Waarschijnlijk brengen deze dilemma’s nog wel meer thema’s naar boven wanneer je er eens rustig over nadenkt. Wij gaan er graag met jullie over aan het werk tijdens D-Day. Een dag in de luwte, met aandacht voor lichaam en geest, goede gesprekken en mogelijkheid tot bezinning. De dag wordt bovendien verrijkt met bijdragen van Ludo Heylen en Ferre Laevers en heeft uiteraard de kwaliteit die je van Tweemonds gewenst bent: inspirerend, hoopvol en gastvrij!

De kosten bedragen € 225,- per persoon en er is plek voor maximaal 125 deelnemers.

Datum: 13 december, 2019.
Locatie WIJCHEN: 
D-Day vind plaats bij onderwijsinspiratiecentrum De Meshallen in Wijchen van 10.00 tot 16.00 uur, inclusief koffie en lunch.

Inschrijven