Categorieën
Algemeen Nieuws

Goesting met een zachte G!

 

Passe-partout: Goesting met een zachte G!

Graag brengen we ons passe-partout onder de aandacht! Komend schooljaar bieden we (wederom) vijf betekenisvolle en bovendien praktische studiedagen aan. De thema’s zijn als volgt: contractwerk, projectwerk, jonge kind, rijke leeromgeving en pedagogische tact.Voor de prijs van 800 euro kunnen alle vijf de studiedagen gevolgd worden. Per organisatie kan er één deelnemer aansluiten. Komen jullie liever met meer mensen? Dat kan ook, via onze website is het mogelijk om extra deelnemers in te schrijven voor 200 euro per persoon per dag.

De studiedagen bieden volop theoretische en praktische inspiratie, óók voor degene die al meer thuis zijn in de gekozen thema’s. Onze procesbegeleiders zijn bevlogen en enthousiast en bieden een gedifferentieerd programma zodat iedereen met goede moed en goesting weer naar huis gaat. Tijdens de dag heb je naast veel inspiratie ook de tijd om de handen uit de mouwen te steken en daadwerkelijk met de inhoud aan de slag te gaan.

We bieden de studiedagen aan in het zuiden en noorden van ons land, namelijk in Wijchen (Onderwijsinspiratiecentrum De Meshallen) en in Hoogenveen (EromesMarko-Vepa). Lees hier meer over ons passe-partout.