D-Day: duurzame dilemma’s

13 december 2019 – De Meshallen Wijchen

Overal waar verandering is, is ook weerstand. In het klein of in het groot. Tijdens D-Day is iedereen welkom die dagelijks op organisatieniveau met verandering, vernieuwing of ontwikkeling bezig is. We rekenen erop dat iedereen vragen én antwoorden bij zich draagt. Dus geen dag met sessies waar het antwoord al voorverpakt klaarligt, maar juist volop mogelijkheden om ideeën op te doen en uit te wisselen. Op verschillende manieren van lezing, tot gesprek, van korte ontmoeting tot brainstorm willen we mensen vooral elkaar verder laten brengen.

Wat kun je zoal aan thema’s verwachten?

  • Omgaan met weerstand in organisaties;
  • Input om tot innovatie te komen;
  • Van kloof naar brug tussen PO en VO;
  • Meer grip op gezamenlijke verantwoordelijkheid d.m.v. co-teaching;
  • Autonomie verlenen op teamniveau;
  • Borgen van gemaakte ontwikkeling;

En wanneer je een heel eigen thema hebt? Maak er deze dag dan zelf ruimte voor!

Wij denken graag met je mee.

Tijdens D-Day ben je vrij om te kiezen waar je je aansluit, hebben we een informeel ontmoetingsplein waar je ook je eigen gesprek kunt organiseren, word je geestelijk en lichamelijk goed verzorgd en doen we een beroep op onze gezamenlijke verantwoordelijkheid er met elkaar een betekenisvolle dag van te maken. Er is een mooie mix tussen mensen uit het PO en VO, denkers en doeners, vragen en antwoorden.

Dus kom halen wat je nodig hebt en brengen wat je te delen hebt!

Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wacht niet en schrijf je hier in.

De dag begint met een inloop vanaf 9.30 en het programma vangt om 10.00 uur aan. Tegen 16.00 uur sluiten we af met een borrel. Adres: De Meshallen, Nieuweweg 240 Wijchen.

De organisatie van D-Day is in handen van Tweemonds, CEGO en Pesant.