Heb je zin en tijd om geïnspireerd te worden?

Tweemonds en CEGO (KU Leuven) hebben een uniek reisprogramma samengesteld voor iedereen die werk wil maken van welbevinden en betrokkenheid in de dagelijkse praktijk. Deze studiereis staat volledig in het teken van de drie pijlers van het ErvaringsGericht Onderwijs:

  • Het creëren van een rijke leeromgeving om te komen tot hogere betrokkenheid en welbevinden.
  • Een ervaringsgerichte grondhouding en een passende dialoog vanuit de principes aanvaarding, echtheid en inleving. Deze houding maakt interventies mogelijk die bijdragen aan een hoger welbevinden en hogere betrokkenheid.
  • Ruimte voor initiatieven op alle lagen in de organisatie.

De reis wordt gevuld met verhalen, gesprekken en reflectiewerk. Er zijn veel verschillende werksessies van o.a. Ludo Heylen, Els menu, Ivan van Gught, Bianca Donkers, Juul Aldenhuijsen, Ellen en Suze Emonds. Ook een lezing van Prof. Ferre Laevers zal niet ontbreken. We werken van uit sterke theoretische kaders en kleuren deze met pakkende anekdotes. De reis bevat een afwisseling van luisteren, doen en ervaren, maar het is bovenal de bedoeling dat het proces van de deelnemers richting krijgt. We gaan ook daadwerkelijk aan de slag, zodat je niet alleen met een vol hoofd thuis komt, maar ook iets concreets in handen hebt. Buiten dit alles begeven we ons drie dagen in hartje Leuven, in de kleine straatjes, tussen de gezellige bruine kroegen en overheerlijk eten in talloze restaurants. Over welbevinden gesproken!

Wil jij ondergedompeld worden in het procesgericht werken? Wil jij nog meer te weten komen over welbevinden en betrokkenheid? Wil jij weten hoe je een rijke leeromgeving creëert? Wil je weten welke leerkrachtstijl daarbij hoort? Wil je meer weten over de talentenarchipel of de betrokkenheidsaudit? Wil je andere scholen gaan bezoeken? Heb je zin en tijd om geïnspireerd te worden, jezelf en anderen te motiveren en samen te leren? Afgelopen jaar was de studiereis volgeboekt en moesten we mensen teleurstellen. Wil je verzekerd zijn van een plekje?

 

VOL! HELAAS BEN JE TE LAAT MET AANMELDEN!
Neem contact op om op onze reservelijst geplaatst te worden i.v.m. annuleringen. ingrid@tweemonds.nl

Inhoudelijk staat het stevig, veel onderbouwd vanuit wetenschap. Dat is heel fijn.

Heel knap hoe jullie zoveel verschillende lezingen gegeven hebben en er voor mijn gevoel niets dubbel gezegd werd. En als dat zo was, was dat omdat hiermee de overlap duidelijk werd.

Super fijn om dit meegemaakt te hebben.

Ik ben meer van de praktijk dan van de theorie. Tijdens de studiereis heb ik ervaren dat theorie ook heel inspirerend kan zijn.

Doelgroep:

Schoolleiders, IB’ers, leraren uit het primair onderwijs, managers en pedagogische medewerkers vanuit de kinderopvang, opleiders.

Data:

30, 31 maart en 1 april 2022

Tijden:

woensdag 13.00 uur tot vrijdag 15.00 uur

Locatie:

Leuven, België

Kosten: € 625,- p.p.

op basis van een tweepersoonskamer in het prachtige, gezellige Pentahotel, inclusief ontbijt, lunch, snacks, koffie/thee en fris. (Meerprijs eenpersoonskamer € 155,-, deze zijn maar beperkt aanwezig!) Facturatie verloopt via CEGO.

Aanmelden